ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ

Στεφανίδη: Ο πόνος ήταν έκδηλος στο πρόσωπό της σε κάθε προσπάθεια

Η Κατερίνα Στεφανίδη με φανερά δεμένο το δεξί της πόδι
Η Κατερίνα Στεφανίδη με φανερά δεμένο το δεξί της πόδι EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να πατήσει καλά το δεξί της πόδι, ωστόσο μας συγκίνησε όλους με την προσπάθειά της.

Την έχουμε χειροκροτήσει άπειρες φορές και ακόμα περισσότερες μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές κατακτώντας μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Στεφανίδη δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα ένα μετάλλιο αφού ένας τραυματισμός δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού της άλματος πριν τον προκριματικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια τραυματίστηκε στο δεξί αστράγαλο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιατρείο του σταδίου για να εκτιμηθεί η κατάστασή της.

Αργότερα επέστρεψε στο στάδιο και αγωνίστηκε κανονικά. Ωστόσο, ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να τρέξει αφού την πονούσε το δεξί της πόδι.

Παρ' όλα αυτά έκανε τρία άλματα με τον πόνο να είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπό της μετά από κάθε προσπάθειά της. Μετά το τέλος της τελευταίας της προσπάθειας έβγαλε το παπούτσι της και έδειχνε να πονάει στον αστράγαλό της.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ