ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Στεφανίδη: Η τεράστια κλάση της μπορεί να την στείλει ξανά στο βάθρο

Στεφανίδη: Η τεράστια κλάση της μπορεί να την στείλει ξανά στο βάθρο
EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/07, 03.10) στον τελικό του επί κοντώ και είναι δεδομένα ικανή να ανέβει στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Πιστή στο ραντεβού της σε έναν ακόμα τελικό είναι η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/07, 03.10, ΕΡΤ3) θα αγωνιστεί σε αυτόν του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον.

Σίγουρα ακόμα δεν έχει βγάλει το άλμα που θα ήθελε μέσα στη χρονιά, όμως κανείς δεν αποκλείει αυτό να συμβεί στο δεύτερο σπίτι της όπως η ίδια αποκάλεσε τις ΗΠΑ.

Φέτος έχει την όγδοη καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες στον τελικό, όμως συνολικά έχει την τρίτη και με όπλο την τεράστια εμπειρία της μπορεί να βρεθεί ξανά στο βάθρο.

Άλλωστε, η Κατερίνα Στεφανίδη είναι αθλήτρια των μεγάλων αγώνων και πάντοτε βρίσκεται κοντά στα μετάλλια. Εάν καταφέρει να ξεπεράσει το 4.65 που έχει ως καλύτερη επίδοση φέτος τότε όλα είναι πιθανά.

Με δεδομένο το γεγονός ότι τα μετάλλια δεν αναμένεται να κριθούν ιδιαίτερα ψηλά μπορεί ακόμα και το 4,75μ. να της αρκεί για να ανέβει στο βάθρο. Σε ό,τι αφορά στις αθλήτριες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν πέρα από την Κατερίνα Στεφανίδη αυτές είναι οι δύο Αμερικανίδες, Σάντι Μορις και Κέιτ Ναζότ, η Σλοβένα, Τίνα Σούτεϊ και η Αυστραλή, Νίνα Κένεντι.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΟΡΕΓΚΟΝ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ