ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Στεφανίδη: "'Είχα μια λοίμωξη τον Φλεβάρη, μετά το πήγαμε σιγά - σιγά και δεν είχα μεγάλη φόρα"

Η Κατερίνα Στεφανίδη στη Γλασκώβη
Η Κατερίνα Στεφανίδη στη Γλασκώβη EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το τέλος του τελικού στο επί κοντώ αναφέρθηκε στη λοίμωξη που είχε στις αρχές Φλεβάρη με αποτέλεσμα να μείνει δέκα μέρες εκτός προπονήσεων και όταν επέστρεψε δεν πίεσε τον εαυτό της με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στη Γλασκώβη με μικρότερη φόρα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την 7η θέση στον τελικό του επι κοντώ και όπως αποκάλυψε έπαιξε ρόλο για αυτό και μια λοίμωξη που πέρασε στις αρχές Φλεβάρη καθώς μετά απ' αυτό δεν πίεσε τον εαυτό της όλο το αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με μικρότερη φόρα στον τελικό της Γλασκώβης.

"Ήρθα με την δέκατη/ενδέκατη καλύτερη επίδοση και βγήκα έβδομη, είμαι ευχαριστημένη με το πως πήγε ο αγώνας ενώ είχα και κάποια καλά άλματα στα 4.65 τεχνικά οπότε είμαι ευχαριστημένη.

Τη δεύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη είχα κάποια προβλήματα υγείας, μια λοίμωξη στο νεφρό, δεν έχασα, τόσες προπονήσεις, δέκα περίπου που δεν είναι τόσες πολλές αλλά επιστρέφοντας στην προσπάθεια να αποφύγουμε κάποιο τραυματισμό το πήγαμε σιγά-σιγά. Είχα μόλις δέκα μέρες μέχρι να έρθουμε εδώ και δεν μπόρεσα να φτάσω στη μεγάλη μου φόρα και σήμερα αγωνίστηκα από μικρότερη φόρα. Και παρόλο που είμναι λίγο απογοητευμένη καθώς μπορεί να είχα περάσει και το 4.65 με τη μεγαλύτερη φόρα χαίρομαι που το επέβαλε ο Μιτς για να πω την αλήθεια.

Γιατί σήμερα από τις τελευταίες τέσσερις κοπέλες που δεν ήταν στην οκτάδα οι τρεις έφυγαν τραυματισμένες και επειδή εγώ έχω έναν εφιάλτη από την Βουδαπέστη χαίρομαι που φεύγω ιγιείς και έχει πάει πολύ καλά όλη η χρονιά και αυτό με ευχαριστεί. Δεν με εξέπληξε βέβαια γιατί ο κλειστός δεν με έχει πάει καλά τα τελευταία χρόνια. Μια καλή χρονιά έχω κάνει στον κλειστό και όλες τις άλλες δεν ήμουν καλά".

Τι κρατάς από τον σημερινό αγώνα;

"Για εμάς ήταν ένα τεστ αν θα πρέπει να αγωνιστώ με αυτή τη μικρότερη φόρα όλη τη χρονιά και αν θα είναι καλύτερη αλλά για μένα και τον Μιτς φάνηκε καλύτερο πως είναι να πάμε στη μεγαλύτερη φόρα και είναι καλύτερη για μένα".

TAGS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ