VIRAL

Σοκαριστικές εικόνες σε αποδυτήρια στην Ινδία γεμάτα με σύριγγες, οι αθλητές αποχώρησαν για να γλιτώσουν έλεγχο ντόπινγκ

Σοκαριστικές εικόνες σε αποδυτήρια καλυμμένα με σύριγγες, οι αθλητές αποχώρησαν για να γλιτώσουν έλεγχο ντόπινγκ
Σοκαριστικές εικόνες σε αποδυτήρια καλυμμένα με σύριγγες, οι αθλητές αποχώρησαν για να γλιτώσουν έλεγχο ντόπινγκ PRINT SCREEN

Σοκαριστικές εικόνες σε τουαλέτες αποδυτηρίων καλυμμένες με σύριγγες και φάρμακα, πριν τον τελικό 100 μέτρων στους εθνικούς αγώνες της Ινδίας. Σπρίντερ αγωνίστηκε μόνος του, καθώς οι συναθλητές του αποχώρησαν μόλις πληροφορήθηκαν τον επικείμενο έλεγχο αντιντόπινγκ.

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ινδία στον τελικό 100 μέτρων στους εθνικούς αγώνες, όπου ο αθλητής, Λαλίτ Κουμάρ, έτρεξε μόνος του.

Οι συναθλητές του αποχώρησαν από τον τελικό μετά από πληροφορίες που είχαν για επικείμενο έλεγχο ντόπινγκ, προκειμένου να μην υποβληθούν στην εξέταση.

Χάος επικράτησε τη τελευταία ημέρα (26/9) του Κρατικού Πρωταθλήματος Στίβου του Δελχί. Στελέχη της υπηρεσίας αντιντόπινγκ της Ινδίας (NADA) πήγαν στο στάδιο για να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

Αφορμή στάθηκε ένα video, στο οποίο το μπάνιο των αποδυτηρίων ήταν γεμάτο σύριγγες και φάρμακα ερυθροποιητίνης, που βελτιώνει την απόδοση των αθλητών.

Οι αθλητές μόλις έμαθαν για τον επικείμενο έλεγχο επικαλέστηκαν μυϊκούς τραυματισμούς για να αποχωρήσουν από το γήπεδο και έτσι ο σπρίντερ Λαλίτ Κουμάρ έτρεξε μόνος του.

"Περίμενα να τρέξω με τους κορυφαίους, αλλά κανένας δεν εμφανίστηκε. Φοβήθηκαν για τους ελέγχους. Με απογοήτευσε όλο αυτό" δήλωσε ο αθλητής στην Indian Express.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ