ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση των εθνικών ομάδων σκυταλοδρομίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Eurokinissi

Στο Βόλο θα βρεθούν την ερχόμενη εβδομάδα τα μέλη της ομάδας 4Χ100 μ. Ανδρών και Γυναικών, ώστε να πραγματοποιήσουν ένα ακόμα προπονητικό καμπ.

Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει ένα πενθήμερο προπονητικό καμπ για τις Εθνικές ομάδες σκυταλοδρομίας Ανδρών και Γυναικών με στόχο τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης και την ενίσχυση της συνοχής των ομάδων.

Το καμπ θα ξεκινήσει την Τρίτη (22/4) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (27/4), ενώ από αυτό θα απουσιάζουν όσοι και όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού ή έχουν ξεκινήσει ήδη προετοιμασία.

Προπονητές στο καμπ θα είναι οι Κώστας Βογιατζάκης, Χρήστος Κατσίκας και ο σύμβουλος σκυταλοδρομιών, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

Αναλυτικά οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν:

  • Άνδρες: Γιάννης Νυφαντόπουλος, Θοδωρής Βροντινός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Δημήτρης Χρυσάφης, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Λάμπρος Βολίκας, Νίκος Εμπέογλου.
  • Γυναίκες: Ραφαέλα Σπανουδάκη, Δήμητρα Τσουκαλά, Στέλλα Μιχαηλίδου, Σοφία Ιωσηφίδου, Αλάνα Μπερν, Σοφία Καμπερίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ