ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Ακυρώθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου

Ο Μανόλο Καραλής στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Μανόλο Καραλής στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο φονικός σεισμός στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, προκάλεσε την παύση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στη χώρα και έτσι δεν θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου που επρόκειτο να διεξαγόταν στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Φεβρουαρίου ακυρώθηκε, καθώς η τουρκική ομοσπονδία στίβου δήλωσε αδυναμία να το διοργανώσει, λόγω του φονικού σεισμού στην Τουρκία. Μένει να φανεί αν το πρωτάθλημα θα μεταφερθεί σε άλλη χώρα ή θα ακυρωθεί οριστικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ: "Η τουρκική ομοσπονδία στίβου με επιστολή αργά σήμερα το απόγευμα ενημέρωσε τις Ομοσπονδίες μέλη της Βαλκανικής Ένωσης, την αδυναμία της να διοργανώσει το Βαλκανικό Πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

Οι ισχυροί σεισμοί που έπληξαν την Τουρκία και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, οδήγησαν την Kυβέρνηση στην απόφαση να ματαιώσει όλες τις επικείμενες αθλητικές διοργανώσεις.

Πλέον αναμένεται ενημέρωση από την Βαλκανική Ένωση για το αν το πρωτάθλημα μεταφερθεί σε άλλη χώρα ή ακυρωθεί οριστικά".

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ