ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πομάσκι για Τεντόγλου: "Περίμενα πολλά χρόνια αυτό το όνειρο, ήξερα ότι μπορούμε ένα... μεταλλιάκι"

Ο Γιώργος Πομάσκι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Γιώργος Πομάσκι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πομάσκι δήλωσε πως ξύπνησε από το όνειρο και πλέον απολαμβάνει την πραγματικότητα, για το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Γιώργος Πομάσκι πανηγύρισε με την ψυχή του αυτό που πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το χρυσό άλμα του 23χρονου αθλητή τού έδωσε το χρυσό μετάλλιο, με τον προπονητή του να εξηγεί λίγα λεπτά αργότερα στην κάμερα της ΕΟΕ πως περίμεν αυτή την στιγμή εδώ και πολλά χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μπήκα, βγήκα από το όνειρο και είναι πραγματικότητα ποια. Περίμενα πολλά χρόνια αυτό το όνειρο. Το πίστευα πάρα πολύ όλο αυτό, ήξερα ότι μπορούμε να πάρουμε ένα... μεταλλιάκι. Η πρώτη θέση είναι στα χέρια του παιδιού, του αθλητή, του αγωνιστή. Αυτός το έχει με το παραπάνω. Μετά από τόσα χρόνια, μετά τον Λούη Τσάτουμα, μετά από 13 χρόνια μαζί του και 5 με τον Μίλτο, ήρθε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια επίσης στον πρώτο προπονητή του, τον Βαγγέλη Παπανίκο. Μπράβο σου, συνεχίζουμε".

Ξαναδείτε το χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ