Ποινική δίωξη σε Χαλκιά, Γκούση, Ρέγα

Χαλκιά
INTIME SPORTS
Ποινική δίωξη για χρήση απαγορευμένων ουσιών σε βάρος τριών αθλητών και του προπονητή τους, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σιμιντζόγλου
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σιμιντζόγλου, σε βάρος τριών αθλητών και του προπονητή τους για υπόθεση ντόπινγκ.
Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος των Φανής Χαλκιά, Τάσου Γκούση και Δημήτρη Ρέγα τις κατηγορίες της χρήσης απαγορευμένων ουσιών, ενώ σε βάρος του προπονητή Γιώργου Παναγιωτόπουλου, τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε χρήση απαγορευμένων ουσιών και χορήγησης απαγορευμένων ουσιών.
Ο κ. Σιμιντζόγλου διενήργησε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή ελέγχους ντόπινγκ, που έγιναν στους αθλητές, από τους οποίους προέκυψε η χρήση παράνομων ουσιών.