ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Άγγιξε το ρεκόρ ο Καραλής, νικήτρια η Μαρινάκου στα 1.500μ

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο 7o Athens Street Pole Vault
Ο Εμμανουήλ Καραλής στο 7o Athens Street Pole Vault INTIME

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 5.73μ. στον τελικό του επί κοντώ, όμως άγγιξε το Πανελλήνιο ρεκόρ. Νικήτρια η Μαρινάκου στα 1.500μ.

Δίχως αμφιβολία ο Εμμανουήλ Καραλής δεν είχε αντίπαλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και κυριάρχησε στο επί κοντώ επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του κατάσταση.

Ο Μανόλο ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 5.73μ. Ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5.45 τα οποία πέρασε με την πρώτη, όπως έκανε και με τα 5.63μ. και τα 5,73. Στη συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στα 5.86μ. θέλοντας να κάνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και ειδικά το πρώτο άλμα του ήταν εξαιρετικό, όμως δεν τα κατάφερε.

Υπενθυμίζουμε ότι το Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου ανήκει στον Κώστα Φιλιππίδη από τις 08/02/2018 και το μίτινγκ της Μαδρίτης με 5.85.

Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε αρχικά: "Ήταν χαρά μου να αγωνιστώ στο σπίτι μου στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο ΣΕΦ"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθειά του για Πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και στους επόμενους στόχους τονίζοντας: "Πρέπει να βελτιώσω κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Θα προσπαθήσω με τον προπονητή μου Παναγιώτη Συμεωνίδη να τα βελτιώσουμε στους επόμενους δύο αγώνες.

Ο στόχος κάθε αθλητή που πηγαίνει σε ένα παγκόσμιο είναι ένα μετάλλιο. Εγώ με χαμηλά το κεφάλι θα προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο που μου αναλογεί".

Δεύτερος στον τελικό του επί κοντώ ήταν ο Πέτρος Χατζίου με 5.35μ. και τρίτος ο Ιωάννης Ρίζος με 5.25μ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Άγγιξε το ρεκόρ ο Καραλής, νικήτρια η Μαρινάκου στα 1.500μ
INTIME SPORTS

Στα 1500μ. των γυναικών είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο αθλήτριες του Παναθηναϊκού. Η Αναστασία Μαρινάκου ήταν τελικά εκείνη που πήρε τη νίκη με 4:24.73.

Δεύτερη είναι η Ανθή Κυριακοπούλου με 4:25.87, ενώ την τριάδα έκλεισε η Ντενίσα Μπάλλα με 4:35.27

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ