ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο στίβου: Μπάχαλο με προπονητή που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση στο Όρεγκον

Παγκόσμιο στίβου: Μπάχαλο με προπονητή που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση στο Όρεγκον
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο προπονητής στίβου Ράνα Ράιντερ, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, βρέθηκε παράνομα στο χώρο προθέρμανσης των αθλητών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθεί.

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ράνα Ράιντερ είχαμε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου στο Όρεγκον όπου πραγματοποιείται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Ο γνωστός προπονητής θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των αθλητών του και εισήλθε στο χώρο προθέρμανσης. Μόνο που αυτό απαγορεύεται αφού η Παγκόσμια Ομοσπονδία του έχει αφαιρέσει την διαπίστευση λόγω των κατηγοριών εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Μετά από καταγγελίες άλλων που ήταν παρόντες στο σημείο η ασφάλεια των εγκαταστάσεων έφτασε και του ζήτησε να απομακρυνθεί μόνο που εκείνος αρνήθηκε. Αμέσως οι άνδρες ασφαλείας κάλεσαν την αστυνομία η οποία όχι μόνο οδήγησε τον Ράιντερ εκτός της εγκατάστασης αλλά τον προειδοποίησε πως εάν γίνει ξανά αντιληπτός μέσα σε αυτήν τότε θα συλληφθεί.

Η έρευνα για τις κατηγορίες εις βάρος του 52χρονου συνεχίζονται από την αρμόδια επιτροπή των ΗΠΑ οι οποίες του έχουν απαγορεύσει την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ το ίδιο έπραξε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου.

Βέβαια, ο Ράιντερ εξακολουθεί να προπονεί ορισμένους από τους κορυφαίους σπρίντερ όπως οι Μάρβιν Μπρέισι και Τρέιβον Μπρόμελ οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100μ.

Μάλιστα, αυτούς τους δύο αθλητές πήγε να δει από κοντά ο Ράιντερ για να τους μιλήσει πριν τον τελικό.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΟΡΕΓΚΟΝ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ