ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο στίβου: Έμεινε στα 57,12μ. η Τζένγκο

Η Ελίνα Τζένγκο σε προσπάθεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2021 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο | Σάββατο 5 Ιουνίου 2021
Η Ελίνα Τζένγκο σε προσπάθεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 2021 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο | Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η Ελίνα Τζένγκο είχε καλύτερη βολή στα 57,12μ. και έτσι έμεινε εκτός τελικού στον ακοντισμό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου του Όρεγκον.

Η Ελίνα Τζένγκο, η οποία ανήκει στην Team Future της Bwin, έζησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/07) την εμπειρία της συμμετoχής σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Η νεαρή αθλήτρια λίγο πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνιας της συμμετείχε στον προκριματικό του ακοντισμού στη διοργάνωση του Όρεγκον, όπου είχε καλύτερη βολή στα 57,12 μ. από την δεύτερη της προσπάθεια.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ ξεκίνησε τον αγώνα της στα 55,44 μ. και ήταν άκυρη στην τρίτη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης της κατηγορίας Κ20, μπορεί να μην πέτυχε σήμερα την επίδοση που θα ήθελε και ενδεχομένως να της χάριζε ακόμη και την πρόκριση στον τελικό.

Στο σύνολο η Τζένγκο κατελαβε την 20η θέση, ωστόσο μάζεψε πολύτιμες εμπειρίες, τις οποίες θα εξαργυρώσει, στον επόμενο μεγάλο της αγώνα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Την κορυφαία επίδοση στο πρώτο γκρουπ σημείωσε η Λιβέτα Γιασιουνάιτ (Λιθουανία) με 63,80 μ., η μοναδική στο γκρουπ που πέτυχε το όριο πρόκρισης.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΟΡΕΓΚΟΝ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ