ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Ο Ανδρικόπουλος δωδέκατος στον τελικό του τριπλούν

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος σε στιγμιότυπο του τελικού τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Βελιγράδι | Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022
Ο Νίκος Ανδρικόπουλος σε στιγμιότυπο του τελικού τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Βελιγράδι | Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα και με άλμα στα 16,05μ. έμεινε στη 12η θέση του τελικού του τριπλούν στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου του Βελιγραδίου.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος συμμετείχε στον τελικό του τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και κατέλαβε την 12η θέση.

Ο 23χρονος αθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του με 16,05 μ και συνέχισε με άκυρο. Στην τρίτη προσπάθεια, που αποτελούσε και την τελευταία του ευκαιρία για να βρεθεί εντός οκτάδας και να συνεχίσει, κατέγραψε άλμα στα 15,74 μέτρα. Έτσι, με καλύτερη επίδοση στα 16.05μ, κατετάγη 12ος.

Αυτή η εμφάνιση δεν είναι αντιπροσωπευτική, όμως, σίγουρα αποκόμισε πολύ σημαντικές εμπειρίες, στην πρώτη συμμετοχή σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου.

"Πολύ ωραία σαν διοργάνωση, δεν αγωνίστηκα όπως θα ήθελα, Κρατάμε τη συμμετοχή για τη συνέχεια. Υπάρχουν τεχνικά λάθη, τα οποία έχουμε εντοπίσει και πιστεύω πως στον ανοιχτό θα είμαι πολύ καλύτερος. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί ενόψει της θερινής περιόδου κυρίως αυτές που έχω εγώ για τον εαυτό μου. Υπάρχουν διοργανώσεις στον ανοιχτό, όπου θα ήθελα να είμαι εκεί και να αγωνιστώ πολύ καλύτερα απ΄ότι σήμερα", δήλωσε μετά τον αγώνα του.

Δεν παρέλειψε δε να κάνει και μία πρόβλεψη για την παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους. "Θα κάνει 8,39 μ. και θα κερδίσει", είπε.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ