ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Έμεινε εκτός ημιτελικών στα 60μ. με εμπόδια η Πεσιρίδου

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
Η Ελισάβετ Πεσιρίδου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου EUROKINISSI SPORTS

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε στην 6η θέση στην τρίτη προκριματική σειρία των 60 μέτρων μετ'εμποδίων και δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος, στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στην Γλασκόβη.

Με καλύτερη φετινή επίδοση το 8:24 η Ελισάβετ Περισίδου είχε εξ ορισμού πολύ δύσκολη αποστολή στην προσπάθειά της να διακριθεί στα 60μ. μετ'εμποδίων στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου και αυτό επιβεβαιώθηκε στην πράξη το μεσημέρι της Κυριακς (03/03).

Παίρνοντας μέρος στην τρίτη προκριματική σειρά (έτρεξε στο δεύτερο διάδρομο) η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε 6η στην κούρσα της σε 8:28, με το συγκεκριμένο χρόνο να μην στέκεται ικανός για να προχωρήσει περισσότερο.

Και αυτό γιατί πέρα από τις τρεις πρώτες αθλήτριες κάθε σειράς (18 συνολικά) δίνονταν μεν άλλα έξι εισιτήρια για τα ημιτελικά βάσει καλύτερων χρόνων, με την Πεσιρίδου να μένει ωστόσο εκτός ημιτελικών από τη στιγμή που η τελευταία βάσει επίδοσης ήταν η Σλοβάκα Φόρστερ, με χρόνο 8:10.

"Με βάση τη φετινή σεζόν μου βάζω 7 στα 10. Ηθελα φετινό ρεκόρ. Το πρωί δεν λειτουργώ 100%. Είχα καλά περάσματα, σταθερότητα, αλλά έλειπε η σπιρτάδα που έχω συνήθως το απόγευμα.

Στην ουσία είχα δύο κούρσες όλη τη σεζόν και δεν είχα ρυθμό. Πρωταθλητισμό κάνουμε, άλλες φορές πάμε ψηλά, άλλες όχι. Χαίρομαι που είμαι εδώ", τόνισε η Πεσιρίδου μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ