ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο κλειστού: Με season best αποκλείστηκε ο Δουβαλίδης

Ο Κώστας Δουβαλίδης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Ο Κώστας Δουβαλίδης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου EUROKINISSI

Παρά το 7.77 στη δεύτερη προκριματική σειρά των 60μ. με εμπόδια ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης βελτίωσε την καλύτερη εφετινή επίδοσή του, αλλά το 7.77 δεν ήταν αρκετό για να τον στείλει στα ημιτελικά των 60μ. με εμπόδια, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Ο επί σειρά ετών κορυφαίος εμποδιστής των σπριντ στην Ελλάδα έτρεξε στη δεύτερη προκριματική σειρά και τερμάτισε έβδομος, έχοντας τον ίδιο χρόνο με τον έκτο Πέντρικς από την Εσθονία. Παρά, βέβαια, τις απαιτήσεις που έχει ο ίδιος από τον εαυτό του σε μόνιμη βάση, ο στόχος είχε επιτευχθεί ήδη για τον έμπειρο Δραμινό, ο οποίος στα 35 του ήταν παρών σε άλλο ένα μεγάλο ραντεβού του αγωνίσματος που υπηρετεί πιστά και πρωταγωνιστεί σταθερά για μια 15ετία.

Ούτως ή άλλως προτού εξασφαλίσει την πέμπτη συμμετοχή του χρειάστηκε να υπερβεί διάφορα εμπόδια (τραυματισμός στο πόδι, γηπεδικές εγκαταστάσεις). Ήταν κάτι που επισήμανε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της προσπάθειάς του. "Ευχαριστήθηκα την κούρσα, γιατί τερμάτισα υγιής μ' ένα season best και δεν μ' ενόχλησε κάποιο πόδι", όπως μεταξύ άλλων ανέφερε μετά την 31η θέση του στην κατάταξη, επί συνόλου 44ων αθλητών.

Από τη σειρά του Δουβαλίδη προκρίθηκαν οι πρώτοι τρεις (Περέιρα με 7.60, Μαρτινό-Λαγκάρντ με 7.69, Σιμάνσκι με 7.70).

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΒΑΛΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ