ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Στην 35η θέση των 100μ. η Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη EUROKINISSI SPORTS

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη τερμάτισε πέμπτη στην προκριματική σειρά των 100μ με χρόνο 11.46, αποκλείστηκε από τα ημιτελικά και συνολικά κατέλαβε την 35η θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 100μ. η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η Ελληνίδα σπρίντερ ήταν η πρώτη αθλήτρια του στίβου που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Σπανουδάκη, τερμάτισε 5η με επίδοση 11:45 και έμεινε εκτός συνέχειας στην κορυφαία διοργάνωση. Την πρώτη θέση στην σειρά πήρε με 10.84 η Τζαμαϊκανή Σέλι Αν Φρέϊζερ Πράις, η οποία είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Ο συγκεκριμένος χρόνος έδωσε στην Σπανουδάκη την 35η θέση στη συνολική κατάταξη.

"Στις προπονήσεις που έκανα στην Ιαπωνία ήμουν καλά, παρόλα αυτά στην τελευταία προπόνηση με τράβηξε ο δικέφαλος και έκανα θεραπείες. Δεν μπορούσα να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό που έκανα. Εχω και το 200άρι μπροστά και ελπίζω εκεί να είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Είμαι πολυ χαρούμενη με τη συμμετοχή μου στη μεγάλη γιορτή. Ήταν το όνειρό μου, το έκανα πραγματικότητα. Μπορούσα να τρέξω καλύτερα, αλλά δεν πειράζει. Είναι εμπειρίες αυτές. Θα είμαι έτοιμη για το 200άρι", είπε η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετά το τέλος του αγώνα της.

Τα αποτελέσματα στον προκριματικό της Σπανουδάκη

  1. Σέλι-Αν Φρέιζερ Πραις (Τζαμάικα) 10.84
  2. Άιλα ντελ Πόντε (Ελβετία) 10.91
  3. Νζουμπέτσι Γκρέις Νουοκότσα (Νιγηρία) 11.00
  4. Τζίνα Μπας (Γκάμπια) 11.12
  5. Ραφαέλα Σπανουδάκη 11.45
  6. Ίνα Εφτίμοβα (Βουλγαρία) 11.46
  7. Ντούτι Τσαντ (Ινδία) 11.54
  8. Κάρλα Σκικλούνα (Μάλτα) 12.12

Δείτε την κούρσα της Ραφαέλας Σπανουδάκη

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ