ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Στη 19η θέση η Αναγνωστοπούλου

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Χρυσούλα Αναγνωστόπουλου είχε καλύτερη βολή 59,18μ. και κατέλαβε συνολικά την 19η θέση στη δισκοβολία.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πραγματοποίησε καλή παρουσία στον προκριματικό της δισκοβολίας στη δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Η έμπειρη αθλήτρια είχε καλύτερη βολή στα 59,18 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της, επίδοση κοντά στο φετινό της 59,87 μέτρα. Η 30χρονη κατέλαβε την έβδομη θέση στο πρώτο προκριματικό γκρουπ και την 19η στο σύνολο των δύο γκρουπ.

Η ολυμπιονίκης του 2012 και 2016 Σάντρα Πέρκοβιτς (Κροατία) πέτυχε την κορυφαία επίδοση του γκρουπ με 63,75 μ. στην πρώτη της βολή. Η Κρίστιν Πούντενζ (Γερμανία) ακολούθησε με 63,73 μ. και η Λόρενς τρίτη με 62,27 μέτρα. Μία θέση πιο πίσω ολοκλήρωσε τον προκριματικό η κορυφαία φέτος, βάσει επίδοσης, η Γιορίντ Βαν Κλίνκεν με 61,15 μέτρα. Το όριο των 64,00 μ. δεν πέτυχε καμία αθλήτρια του α΄γκρουπ. Η Αναγνωστοπούλου ξεκίνησε τον αγώνα της με 57,06 μ. και σημείωσε 58,55 μ., στην τρίτη της βολή.

"Ευχαριστήθηκα τον αγώνα μου, ωστόσο έχω μια μικρή πίκρα, αφού ήξερα πως μπορούσα να πετύχω μια καλύτερη βολή. Παρολά αυτά ήρθα ως 32η στο Τόκιο και κατάφερα να βελτιώσω πολύ τη θέση", είπε η Αναγνωστοπούλου με το τέλος του αγώνα.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ