ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Η Στεφανίδη αναχώρησε για Τόκιο

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατά την αναχώρησή της από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό το Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατά την αναχώρησή της από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό το Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναχώρησε την Πέμπτη για το Τόκιο, όπου θα ριχθεί στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων στις αρχές Αυγούστου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναχώρησε την Πέμπτη με προορισμό το Τόκιο, όπου θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με στόχο να προσφέρει ακόμα ένα μετάλλιο στην Ελλάδα.

Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ στο Ρίο ντε Ζανέιρο πέταξε με τον προπονητή και σύζυγό της, Μιτς Κρίερ, για την ιαπωνική πρωτεύουσα, όπου θα βρει τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής στίβου.

Η 31χρονη πρωταθλήτρια αγωνίζεται στον προκριματικό γύρο μαζί με τις Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ τη Δευτέρα 2 Αυγούστου (13:00 με 16:00). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθεί στον τελικό που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 5 Αυγούστου (13:00-15:45).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ