ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Ο Καραλής υπερέβη με την πρώτη τα 5.70μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο PHOTO CREDITS: © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Του Εμμανουήλ Καραλή τού αρκούσε μία προσπάθεια για να περάσει από τον πήχη και να συνεχίσει χωρίς ψεγάδια τη μάχη του στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Είχε ήδη υπερβεί τα 5.55μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής άρχισε με ορμή και αυτοπεποίθηση τη συμμετοχή του στον τελικό του επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν και είναι η πρώτη συμμετοχή σ' ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός, κάτι που αποτυπώθηκε κατά την είσοδό του στο στάδιο, ο "Manolo" έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον αγώνα, χωρίς άγχος, καταφέρνοντας να έχει δύο καλά άλματα για ξεκίνημα. Πρώτα πέρασε τα 5.55μ και ακολούθως, με τον πήχη να έχει ανέβει στα 5.70μ, είχε μια δεύτερη επιτυχημένη προσπάθεια που τον έφερε προσωρινά στην πρώτη θέση!

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ