ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Η απίστευτη προσπάθεια της Χασάν που έπεσε στον τελευταίο γύρο, έχασε έδαφος και τερμάτισε πρώτη

Sifan Hassan, of Netherlands, reacts after winning her heat of the women's 1,500-meters at the 2020 Summer Olympics, Monday, Aug. 2, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Petr David Josek)
Sifan Hassan, of Netherlands, reacts after winning her heat of the women's 1,500-meters at the 2020 Summer Olympics, Monday, Aug. 2, 2021, in Tokyo. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η Σιφάν Χασάν απέδειξε ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια στα 1500μ. αφού έπεσε στον τελευταίο γύρο, ωστόσο σηκώθηκε και τερμάτισε πρώτη!

Έχει πάει στο Τόκιο για να κυριαρχήσει σε όλες τις μεσαίες αποστάσεις και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Σιφάν Χασάν μπήκε στον προκριματικό των 1500μ. και έδειξε ότι είναι έτοιμη για σπουδαία πράγματα ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.

Η Χασάν έπεσε στο ξεκίνημα του τελευταίου γύρου, όμως κατάφερε να σηκωθεί και στη συνέχεια να περάσει διαδοχικά όλες τις αθλήτριες που είχε μπροστά της για να πάρει τη νίκη..

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ