ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ο Τόμπιας Μόντλερ στο SPORT24: "Ο Τεντόγλου είναι πολύ φίλος μου, θέλουμε να κάνουμε κοινή προετοιμασία"

Ο Τόμπιας Μόντλερ μαζί με τον Μίλτο Τεντόγλου
Ο Τόμπιας Μόντλερ μαζί με τον Μίλτο Τεντόγλου © 2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Τόμπιας Μόντλερ μετά τον τελικό του μήκους και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε μίλησε στο SPORT24 και τόνισε ότι σχεδιάζει να κάνει κοινή προετοιμασία με τον κολλητό του φίλο, Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Τόμπιας Μόντλερ πάντα δηλώνει το θαυμασμό και την αγάπη του για τον Μίλτο Τεντόγλου. Οι δυο τους είναι το μεγάλο δίδυμο των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ο Σουηδός ο μοναδικός αθλητής που προσπαθεί να κοντράρει τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους, αλλά αποδέχεται με χαμόγελο την ανωτερότητά του.

Ο Μόντλερ μετά τον τελικό του μήκους και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε μίλησε στο SPORT 24 για τον τελικό και για τον “κολλητό” του, Μίλτο Τεντόγλου.

“Αντιμετώπισα ένα ζήτημα με τη φόρα μου και έκανα κάποια λάθη στον αγώνα. Πάντως, είμαι πολύ χαρούμενος με το μετάλλιό μου”, τόνισε ενώ αναφερόμενος στον αθλητή του Γιώργου Πομάσκι επεσήμανε: “Με τον Μίλτο είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα σχεδιάζουμε να κάνουμε κοινή προετοιμασία. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να προετοιμαστούμε μαζί και ίσως κάνουμε παρέα κοινή προετοιμασία και στην Κύπρο”.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ