ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο Μίλτος Τεντόγλου μεγάλος νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Ο Μίλτος Τεντόγλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου INTIME

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,20 μ. ήταν ο μεγάλος νικητής του μήκους -όπως αναμενόταν-, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους στο Τόκιο, Μίλτος Τεντόγλου, ολοκλήρωσε τον αγώνα του στις τέσσερις προσπάθειες και εξήγησε ότι αν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος του ΣΕΦ θα μπορούσε να δείξει κάτι περισσότερο, αλλά και να ρισκάρει με επιπλέον άλματα για μια ακόμη καλύτερη επίδοση.

Ο αθλητής του ΓΣ Κηφισιάς άρχισε με ένα μικρό -για τις δυνατότητές του- άλμα στα 7,74μ. και στη δεύτερη προσπάθεια του πέρασε τα 8 μέτρα. Προσγειώθηκε στα 8,13μ. Είχε συμφωνήσει με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι να επιχειρήσει τρία άλματα, όμως το τρίτο ήταν άκυρο και ως εκ τούτου ξαναστήθηκε στο διάδρομο των αλμάτων. Το 8,20 μ. ήταν αρκετά ικανοποιητικό και δύο εκατοστά κάτω από το φετινό ατομικό ρεκόρ του.

Είναι καλή επίδοση. Μου αρέσει. Ένιωσα σαν να μην μπορώ να το ελέγξω. Αν ήταν καλό το στάδιο θα δοκίμαζα κάτι παραπάνω. Το στάδιο δεν είναι καλό ούτε για επιδόσεις, ούτε για τίποτε”, δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο μετά τον αγώνα του και τόνισε ότι θα βρεθεί νωρίτερα στο Βελιγράδι για να προσαρμοστεί στον υπερυψωμένο διάδρομο του μήκους όπου θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του κλειστού.

Δεύτερος πίσω από τον Τεντόγλου κατετάγη ο Βασίλης Μαρτινάκης (ΓΣ Σέρρες) με 7,37 μ. και τρίτος ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) 7,32 μ..

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ