ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γκατσιούδης υποψήφιος εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ολυμπιακή Επιτροπή

Ο Γκατσιούδης υποψήφιος εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ολυμπιακή Επιτροπή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Γκατσιούδης ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος για εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η Κίνηση για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Κώστα Γκατσιούδη για τη θέση του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Μαζί με την υποψηφιότητα της Oλυμπιονίκη μας Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, ένας ακόμα σπουδαίος αθλητής για εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ε.Ο.Ε.

Ο 47χρονος πια Γκατσιούδης, είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στίβου που βρίσκεται έως σήμερα στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου όλων των εποχών (Νο 9 στον ακοντισμό με 91.69), ενώ στο παλμαρέ του υπάρχουν τρία μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Μιλώντας για την απόφασή του αυτή ο Κώστας Γκατσιούδης τόνισε: "Η νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό έφτασε. Απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας και την κατάθεση της ψυχής μας για τα νέα παιδιά και το αύριο.

Αισθάνομαι και νιώθω έτοιμος να υπηρετήσω τις ύψιστες αξίες στις οποίες και έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή. Αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο. Ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας ως εκπρόσωπό του στίβου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έφτασε η ώρα! Το Ολυμπιακό Κίνημα, πυλώνας της αθλητικής ανάπτυξης όλων των αθλημάτων, βρίσκεται στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων. Οι αθλητές τα τελευταία χρόνια αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές όχι μόνο των αγωνιστικών χώρων. Διεκδικούν συμμετοχή στις αποφάσεις και το έχουν επιτύχει διότι και ξέρουν και μπορούν.

Με γνωρίζετε όλοι σας! Είμαι ο Κώστας Γκατσιούδης που φρόντιζα πάντα να κάνω υπερήφανη την πατρίδα μου! Που ήξερα να αγωνίζομαι, να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω με οποιοδήποτε κόστος.\

Είμαι γέννημα-θρέμμα του ελληνικού στίβου. Σήμερα ζητώ την στήριξη των εκπροσώπων των σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ για την εκλογή μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλω την ψήφο σας στις επικείμενες αρχαιρεσίες για να είμαι η φωνή σας! Είστε η οικογένειά μου! Για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τις καλύτερες μέρες του στίβου μέσα στο Ολυμπιακό Κίνημα. Εμπιστευθείτε με."

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ