ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Πομάσκι στο SPORT24: "Έδωσα πάρα πολλά στην Ελλάδα και η Ελλάδα με κέρασε Τεντόγλου"

Ο Γιώργος Πομάσκι στο SPORT24: "Έδωσα πάρα πολλά στην Ελλάδα και η Ελλάδα με κέρασε Τεντόγλου"
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU - TOURETTE PHOTOGRAPHY / 24 MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Γιώργος Πομάσκι μίλησε στο SPORT24 για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο τεράστιος αθλητής του, Μίλτος Τεντόγλου και ταυτόχρονα δεχόταν συγχαρητήρια από όλη την υφήλιο για την τεράστια νίκη που πέτυχαν μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο κορυφαίος προπονητής οριζόντιων αλμάτων, Γιώργος Πομάσκι μίλησε στο SPORT24 μετά την σπουδαία νίκη του αθλητή του, Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο Γρεβενιώτης με ένα μεγάλο άλμα στα 8,52μ. κατέκτησε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που έλειπε από την υπέρλαμπρη σύλλογή του.

"Έδωσα πάρα πάρα πάρα πολλά στην Ελλάδα και η Ελλάδα με κέρασε Τεντόγλου! Το καλύτερο κέρασμα. Αυτό να γράψεις"., είπε έμπλεος από ικανοποίηση και χαρά ο προπονητής του 25χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή.

"Στο τελευταίο άλμα του είπα ότι μπορεί να το κάνει και αυτή είναι μια σιγουριά που μου την έχει δώσει ο ίδιος. Από αυτόν πηγάζει η σιγουριά μου. Ήταν δύσκολος αγώνας. Ήταν όλοι εδώ.

Είχε πολλά παιδιά στο 8,40 μ. και στο 8,30μ., λογικό ήταν να ξεπεταχτεί κάποιος. Όμως, ο θρύλος πια στο μήκος είναι ο Τεντόγλου. Τεχνικά ήταν άψογος, είχε μαζεμένη τη φόρα του και πήραμε ρίσκο στο 100%. Εκτέλεσε τα πάντα στο 200%" ανέφερε ο σπουδαίος προπονητής.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ