ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο Γιώργος Πομάσκι αποκλειστικά στο SPORT24: “Μην τσιγκλάτε πολύ τον Μίλτο Τεντόγλου, πηδάει καλύτερα”

Ο Γιώργος Πομάσκι αποκλειστικά στο SPORT24: “Μην τσιγκλάτε πολύ τον Μίλτο Τεντόγλου, πηδάει καλύτερα”
24 MEDIA

Ο Γιώργος Πομάσκι μίλησε στο SPORT24 μετά την εκπληκτική εμφάνιση του αθλητή του, Μίλτου Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν.

Ο, μεγάλος δάσκαλος των οριζόντιων αλμάτων, Γιώργος Πομάσκι ξέρει τι διαμάντι προπονεί. Ήταν ήρεμος πριν και μετά τον αγώνα του Μίλτου Τεντόγλου στο Λιεβέν, παρά την ακύρωση της επίδοσης που έκανε ο αθλητής του στο Τόρουν.

Αντιμετώπισε το θέμα της ακύρωσης του 8,40 μ. που έκανε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στωικά από την αρχή και μετά τον μεγάλο αγώνα του αθλητή του στο Λιεβέν με δηλώσεις του στο SPORT24 απάντησε: "Ο αθλητής κάνει το παπούτσι και όχι το παπούτσι τον αθλητή. Φυσικά και δεν υπονόησε κανείς ότι οι επιδόσεις του Μίλτου σχετίζονται με τα παπούτσια του, αυτό έλειπε. Όλη η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τους κανονισμούς".

Ο κ. Πομάσκι παραδέχθηκε ότι ο Μίλτος Τεντόγλου εκνευρίστηκε με την ακύρωση του 8,40 μ. από την Παγκόσμια ομοσπονδία και πρόσθεσε: "Είναι λογικό να τσαντιστείς όταν χάνεις μια επίδοση έτσι" και γελώντας πρόσθεσε: “Είναι ιδιαίτερη περίπτωση αθλητή και με την τσαντίλα πηδάει καλύτερα. Γι' αυτό μην τον τσιγκλάτε πολύ. Όμως θέλω να το ξαναπώ, επειδή αυτή είναι η ουσία: Ο αθλητής κάνει το παπούτσι και όχι το παπούτσι τον αθλητή".

Ο κορυφαίος προπονητής αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό σκέλος λέγοντας: "Αγωνιστικά δεν έχουμε αλλάξει κάτι φέτος, εκτός από το γεγονός ότι προσθέσαμε λίγο δύναμη στην προπόνηση".

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ