ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Νυφαντόπουλος: "Νιώθω ικανοποίηση που βρέθηκα στο Παγκόσμιο, θα κυνηγήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τέλους"

Νυφαντόπουλος: "Νιώθω ικανοποίηση που βρέθηκα στο Παγκόσμιο, θα κυνηγήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τέλους"
Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου EUROKONISSI SPORTS

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλους δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 60μ. στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου, με τον Έλληνα σπρίντερ να δηλώνει ικανοποιημένος με την προσπάθειά του, ενώ οριοθέτησε και τους προσεχείς στόχους του.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος τερμάτισε τέταρτος στην προκριματική του σειρά και σε συνδυασμό με το 6.74 που έκανε την κούρσα στα 60 μέτρα ανδρών, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Παγκοσμίου κλειστού στίβου.

Ο 33χρονος αθλητής παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της προσπάθειάς του και στάθηκε στην πρώτη του παρουσία σε διοργάνωση Παγκοσμίου κλειστού, ενώ αναφέρθηκε και στους προσεχείς στόχους του, με μεγαλύτερο όλων την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

"Νιώθω ικανοποίηση που βρέθηκα εδώ και αγωνίστηκα δίπλα σε τόσο μεγάλους αθλητές. Τεχνικά την ένιωσα καλά την κούρσα μου, το αποτέλεσμα όμως με άφησε οριακά εκτός τελικού. Δεν στεναχωριέμαι ιδιαίτερα γιατί δουλέψαμε καλά στον κλειστό στίβο και γενικά πήγαμε καλά.

Είχα "λοκάρει" τον Καναδό και όταν είδα μετά τα 30 μ. ότι του έφυγα, πίστεψα ότι ήμουν μέσα. Αλλά ο αθλητής από τη Σιγκαπούρη έκανε εθνικό ρεκόρ και πήρε την τρίτη θέση. Του αξίζουν συγχαρητήρια.

Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο και εννοείται ότι θα κυνηγήσω και τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι τέλους", δήλωσε ο Έλληνας σπρίντερ μετά το φινάλε της κούρσας του.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ