VIRAL

Νόα Λάιλς: Ξεσπά κατά του NBA που αποκαλεί "world champions" τους πρωταθλητές του

Ο Νόα Λάιλς ξεσπά κατά του NBA που αποκαλεί "world champions" τους πρωταθλητές του
Ο Νόα Λάιλς ξεσπά κατά του NBA που αποκαλεί "world champions" τους πρωταθλητές του PRINT SCREEN

Ο κορυφαίος σπρίντερ που σάρωσε στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, Νόα Λάιλς, ξέσπασε κατά του NBA, που έχει την τάση να αποκαλεί ως "Παγκόσμιους πρωταθλητές", όσους κατακτούν τον τίτλο.

Ο Νόα Λάιλς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 και στα 200 μέτρα, σαρώνοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

Ο κορυφαίος σπρίντερ ξέσπασε στην συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του μεταλλίου με την Εθνική των ΗΠΑ 4Χ100 μέτρα, για τον όρο που χρησιμοποιεί το NBA για τους πρωταθλητές του.

Ο 26χρονος σπρίντερ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το NBA αποκαλεί "Παγκόσμιους Πρωταθλητές", όσους κατακτούν το πρωτάθλημα.

"Αυτό που με πονάει είναι όταν βλέπω στους τελικούς του NBA να βάζουν τον τίτλο "world champions", Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ποιανού; Των Ηνωμένων Πολιτειών; Μην με παρεξηγείτε, αγαπώ τις ΗΠΑ, ορισμένες φορές, αλλά αυτό δεν είναι ο κόσμος.

Εμείς είμαστε ο κόσμος, έχουμε εδώ σχεδόν κάθε χώρα να παλεύει για την σημαία της να θριαμβεύει να δίνει τα πάντα, δεν υπάρχουν σημαίες στο NBA", είπε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής.

TAGS VIRAL ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ