ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Νέο φετινό ρεκόρ και 10η θέση για την Εμμανουηλίδου στα 200 μέτρα – Στην 21η θέση η Σπανουδάκη

ΙΝΤΙΜΕ

Εξαιρετική προσπάθεια από τις δύο Ελληνίδες σπρίντερ στα ημιτελικά των 200 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, με την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου να βελτιώνει την ατομική της επίδοση για φέτος παρά τις αναποδιές.

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και η Ραφαέλα Σπανουδάκη στους ημιτελικούς των 200 μέτρων του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος Στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, αν και ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές πριν από την κούρσα και κληρώθηκε στον δύσκολο δεύτερο διάδρομο, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Τερμάτισε 4η στην πρώτη ημιτελική σειρά με 23.06, βελτιώνοντας εκ νέου το φετινό της ρεκόρ. Στη συνολική κατάταξη κατέλαβε τη 10η θέση, χάνοντας για λίγο την πρόκριση στον τελικό, όπου η οκτάδα έκλεισε στο 22.77.

Από τον δεύτερο διάδρομο αγωνίστηκε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη στη δεύτερη ημιτελική σειρά. Στην παρθενική της εμφάνιση σε ημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος στο αγώνισμα των 200 μέτρων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε δυνατό πρώτο κατοστάρι, όμως δεν άντεξε μέχρι το τέλος, τερματίζοντας 7η στη σειρά της με 23.45 καταλαμβάνοντας την 21η θέση στο σύνολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ