ΣΤΙΒΟΣ

Μόνο ο Μπολτ στο μυαλό του Γκάτλιν

Ο Τζάστιν Γκάτλιν προπονείται όλο το χειμώνα με όνειρο να καταφέρει να νικήσει τον Γιουσέιν Μπολτ το 2013.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν έχει γνωρίσει την ήττα σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Ο Τζάστιν Γκάτλιν φιλοδοξεί να βάλει τέλος στο αήττητο του Τζαμαϊκανού σταρ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας δήλωσε πως προπονείται σκληρά για να καταφέρει να νικήσει τον Μπολτ μέσα στο 2013.

Θέλω να νικήσω τον Μπολτ. Είναι σπουδαίος αθλητής, αλλά νομίζω πως μπορώ να τον συναγωνιστώ. Αντιπροσωπεύει το κίνητρο για προπονηθώ περισσότερο αυτή τη σεζόν. Διαθέτω αίμα παγκόσμιου πρωταθλητή. Δεν έχει να κάνει με τους χρόνους, αλλά να τρέχεις προς τον τερματισμό, να τερματίζεις πρώτος”, σχολίασε ο Γκάτλιν.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου πιστεύει πως το 2013 θα έρθει η ώρα του μετά από την τετραετή αποχή του από τους αγώνες εξαιτίας χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Έχω να απαντήσω με τα πιστόλια του Γκάτλιν στον Lightning Bolt, στο τέρας (Γιόχαν Μπλέικ) και στον Τάισον Γκέι“, κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ