ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιάννη Νυφαντόπουλο στα 100μ

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιάννη Νυφαντόπουλο στα 100μ
ΣΕΓΑΣ

Το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ των Μεσογειακών αγώνων του Οράν κατέκτησε με επίδοση 10.28 ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος χάρισε το πρώτο μετάλλιο στη χώρα μας στον στίβο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν στην Αλγερία.

Ο έμπειρος αθλητής τερμάτισε τα 100 μ. σε 10.28 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο βελτιώνοντας παράλληλα και το ατομικό του ρεκόρ το οποίο ήταν 10.30 από το 2018.

Ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασίαδη έκανε πολύ καλή κούρσα, δεν έμεινε πίσω στην εκκίνηση και μετά τα 80 μ. κατάφερε να ανέβει για να τερματίσει οριακά στην τρίτη θέση.

Ο Νυφαντόπουλος, από τον προκριματικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είχε δείξει σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο η ζέστη στη Θεσσαλονίκη δεν του επέτρεψε να τρέξει όσο γρήγορα θα ήθελε. Ο αθλητής με τη σημερινή του εμφάνιση έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, όπου χωρίς τον σημερινό αγώνα είναι 44ος και προκρίνονται οι 36. Νικητής στα 100 μ. ήταν ο Αλί Χάρβει (Τουρκία) με 10.15 και δεύτερος ο επίσης Τούρκος, Ραμίλ Γουλιέγιεβ με 10.16.

Η χώρα μας κατέκτησε το πρώτο της χρυσό στη διοργάνωση στα αγωνίσματα του στίβου. Ο Νυφαντόπουλος, ο οποίος έγινε ο 16ος Έλληνας όλων των εποχών, είχε προκριθεί στον τελικό με 10.34.

TAGS ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ