ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Κεντέρης: "Κατερίνα, Μίλτο, είστε οι καλύτεροι που έχει βγάλει ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός"

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Κεντέρης έκανε έναν μίνι απολογισμό των επιτυχιών της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που ολοκληρώθηκε στο Μόναχο και αποθέωσε μεταξύ άλλων της Κατερίνα Στεφανίδη και τον Μίλτο Τεντόγλου, για τη διαχρονική παρουσία τους.

Ο Κώστας Κεντέρης έχει φάει με το... κουτάλι τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στίβου, όμως παρακολούθησε αυτό του Μονάχου για πρώτη φορά με την τρέχουσα ιδιότητά του ως α' αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Η ολοκλήρωση της διοργάνωσης βρήκε τη χώρα μας να πανηγυρίσει τα μετάλλια της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, της Ελίνας Τζένγκο, του Μίλτου Τεντόγλου, και της Κατερίνας Στεφανίδη, με τον Κεντέρη να κάνει έναν απολογισμό στο instagram του, αποθεώνοντα τους δύο τελευταίους.

Ο θρύλος του παρελθόντος έκανε λόγο για τους καλύτερους "που έχει βγάλει ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός" και πρόσθεσε ότι άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι αθλητές που δεν πήραν μετάλλια.

Το μήνυμα του Κώστα Κεντέρη

"Αφού πλέον ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο, για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: ότι ο ελληνικός στίβος, πέρα από μεγάλους αθλητές, έχει αθλητές με ήθος, ισορροπημένη προσωπικότητα, αλλά και ευπρέπεια. Διότι οι κορυφαίοι αθλητές δεν προσδιορίζονται μόνο από τα μετάλλια.

Το διακρίνεις από τις δηλώσεις μετά τον αγώνα τους, από το πάθος τους για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άλλα και το πώς χαίρονται με τη χαρά του συναθλητή τους.

  • Αντιγόνη πολλά πολλά συγχαρητήρια υπερήφανοι όλοι για σένα για αυτόν τον άθλο που κατάφερες.
  • Ελίνα εύχομαι να είσαι υγιής και αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή. Μπράβο!
  • Κατερίνα, Μίλτο είμαστε διπλά τυχεροί που σας βλέπουμε να αγωνίζεστε. Πρώτον, γιατί πλέον μπορούμε να μιλάμε για τους δύο καλύτερους Έλληνες αθλητές που έχει βγάλει ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός και δεύτερον γιατί προέρχεστε από την οικογένεια του στίβου μας

P.S Οι επιτυχίες των αθλητών μας είναι αποκλειστικά αυτών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους, όπως ήταν πάντα… Όλοι οι υπόλοιποι σιωπηλά και με σεβασμό οφείλουμε ανιδιοτελώς να 'υπηρετούμε' και να διευκολύνουμε την προσπάθεια που κάνουν προς το στόχο τους.

Ραφαέλα, Άρτεμις, Αναΐς, Ελισάβετ, Δήμητρα, Τατιάνα, Ελένη, Βασιλική, Σπυριδούλα, Χρυσούλα, Σταματία, Χριστίνα, Κυριακή, Έφη, Στέλλα, Αλάνα, Δήμητρα, Ανδριάνα, Δέσποινα, Κορίνα, Ευαγγελία, Παναγιώτη, Αντώνη, Εμμανουήλ, Δημήτρη, Ανδρέα, Νίκο, Χρήστο, Μιχάλη, Αλέξανδρε, Γιάννη, Παναγιώτη, Κώστα, Θοδωρή, Σωτήρη, Νίκο.

Πολλά συγχαρητήρια σε εσάς και τους προπονητές σας, ευχαριστούμε".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΕΛΙΝΑ ΤΖΕΝΓΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ