ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Κατερίνα Στεφανίδη: Αρχή με τρίτη θέση στη Βοστώνη

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε προσπάθειά της στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα | 29 Σεπτεμβρίου 2019
Η Κατερίνα Στεφανίδη σε προσπάθειά της στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα | 29 Σεπτεμβρίου 2019 @2019 DAVID J. PHILLIP/AP IMAGES

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 3η θέση στο μίτινγκ της Βοστώνης με την οποία αρχίζει τη σεζόν της. Στα 5,51μ. "πέταξε" ο Εμμανουήλ Καραλής, ατομικό ρεκόρ η Αναΐς Καραγιάννη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο επί κοντώ από τη Βοστώνη με την 3η θέση, πίσω από τις Αμερικανίδες Μπρίτζετ Γουίλιαμς και Γκαμπριέλα Λεόν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε τρεις άκυρες στα 4,63μ., έχοντας περάσει με την πρώτη τα 4,45μ. και με τη δεύτερη τα 4,55μ. Το ίδιο ύψος πέρασε και η Λεόν, αλλά με την πρώτη προσπάθεια και γι' αυτό βρέθηκε πάνω απ' τη Στεφανίδη.

Η άλτρια του Μίτσελ Κρίερ μετά τον αγώνα στη Βοστόνη, θα συμμετάσχει στο Indoor της Νέας Υόρκης στις 11 Φεβρουαρίου.

Στα 5,51 μ. ο Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε σήμερα τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν, στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία.

Ο έμπειρος αθλητής κατέλαβε την έκτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 5,51 μ., ύψος που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια. Ο άλτης του Χάρη Καραλή ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,36 μ. με επιτυχημένη προσπάθεια και μετά το 5,51 μ. δοκίμασε στο 5,61 μέτρα. Ο 24χρονος έχει περάσει φέτος τα 5,83 μ. στο ντεμπούτο του στη σεζόν, επίδοση που θα διεκδικήσει να βελτιώσει στους αγώνες που ακολουθούν. Η επόμενη εμφάνιση του Καραλή θα γίνει την Τετάρτη (8/2) στο μίτινγκ του Τορούν σε έναν ακόμη δυνατό αγώνα.

Ο Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) ήταν νικητής στο επί κοντώ με 5,77 μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στα 5,92 μέτρα. Ο Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) ακολούθησε με 5,70 μ., όσο έκανε και ο Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία), που ήταν τρίτος.

Ατομικό ρεκόρ η Καραγιάννη

Στο μίτινγκ του Λοτζ άνοιξε τη χρονιά η Αναΐς Καραγιάννη με 8.34 στα 60 μ. εμπ. επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, καθώς είναι στην στην 23η θέση στο σύνολο των 32 αθλητών που δικαιούνται να συμμετάσχουν.

Η Καραγιάννη είχε ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. 8.36 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού του 2022.

Η Χριστογεώργου 1,80 στο Χουστοπέτσε

Η Ελευθερία Χριστογεώργου συνεχίζει τους αγώνες της στο εξωτερικό, με στόχο μέσα από αυτούς να βρει το ρυθμό της και άλματα ανάλογα των δυνατοτήτων της.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε στο μίτινγκ ύψους στο Χούστοπέτσε, όπου ξεπέρασε το 1,80μ. και ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ.

Νωρίτερα ξεπέρασε το 1,70 μ. κι 1,75 μ., ενώ είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στο 1,84 μέτρα. Ο επόμενος αγώνας της Χριστογεώργου θα γίνει στο μίτινγκ του Τρίνετσκ.

TAGS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ