ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Καραλής: "Μακάρι τη χαρά που νιώθω να τη ζήσει όλος ο κόσμος"

Ο Εμμανουήλ Καραλής
Ο Εμμανουήλ Καραλής EUROKINISSI SPORTS

Πανευτυχής ήταν ο Εμμανουήλ Καραλής μετά την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ευχήθηκε τη χαρά που νιώθει εκείνος να τη νιώσουν όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους.

Δίχως αμφιβολία ο Εμμανουήλ Καραλής είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη. Αρκεί κανείς να δει το video από τις δηλώσεις του που υπάρχει στο τέλος του κειμένου για να το καταλάβει.

Ο Μανόλο, στα 21 του χρόνια και στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ και πετούσε τον ουρανό.

"Είμαι χαρούμενος. Είμαι ευτυχισμένος. Ο σκοπός μου ήταν να έρθω, να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ειλικρινά το ότι είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη Ολυμπιάδα στα 21 μου χρόνια είναι κάτι πανέμορφο. Είναι μια όμορφη ιστορία να θυμάμαι" ανέφερε αρχικά και συνέχισε.

Στη συνέχεια ανέφερε: "Πήγα και το χάρηκα. Με ενδιέφερε να ζήσω τη στιγμή. Έζησα τη στιγμή. Ειμαι υγιής, είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην έχει κόσμο, αλλά νιώθω όλη την αγάπη του κόσμου να είναι γύρω μου. Μπήκα να το χαρώ, το χάρηκα και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα".

Τέλος σε ερώτηση για τον τελικό είπε: "Να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όλα είναι ανοικτά. Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πάντα θα χαρώ τον αγώνα ότι και να γίνει. Εύχομαι πραγματικά τη χαρά που νιώθω σήμερα να τη ζήσουν όλοι οι άνθρωποι γιατί είμαι πραγματικά ευτυχισμένος"

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ