ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ

Καραλής: "5.35 μέτρα περνάω κανονικά και με ένα πόδι"

Καραλής: "5.35 μέτρα περνάω κανονικά και με ένα πόδι"
PRINTSCREEN

Εμφανώς απογοητευμένος ο Εμμανουήλ Καραλής επειδή έμεινε εκτός τελικού στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο στίβου, δήλωσε ότι κανονικά τα 5.35 μέτρα τα περνάει και με... ένα πόδι, λέγοντας ότι πρέπει να σκεφτεί τι πήγε στραβά.

Απογοήτευση. Στεναχώρια. Τα συναισθήματα αυτά ήταν εμφανή στο πρόσωπο του Εμμανουήλ Καραλή στις δηλώσεις του μετά τον προκριματικό του Παγκοσμίου στίβου, όπου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5.35 μέτρα, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στον τελικό.

Έχοντας πάει στο μεγάλο ραντεβού με φετινή επίδοση τα 5.82 μέτρα, ο Καραλής δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, δηλώνοντας. "Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όλα πήγαιναν τέλεια, δεν ξέρω τι έγινε. Προσπαθώ να σκεφτώ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μπερδεμένος. Στην προθέρμανση πήγαν όλα καλά, αλλά απλώς δεν κατάφερα να εκτελέσω στον αγώνα" δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει:

"5.35 κανονικά περνάω και με ένα πόδι. Απλώς πρέπει να κάτσω να ηρεμήσω, να σκεφτώ, να αναθεωρήσω με την ομάδα μου και να κοιτάξω μπροστά. Είμαι απογοητευμένος, αλλά κοιτάω μπροστά".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του και έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για την καλή σεζόν που είχε με μεγάλα άλματα, τόνισε: "Εδώ πρέπει να κάνω το μεγάλο ρεκόρ, όχι στους άλλους αγώνες. Δεν το κατάφερα. Δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό. Τι να πω. Πρέπει να μείνω ψύχραιμος, να κάτσω να σκεφτώ, να ηρεμήσω και να κοιτάξω την επόμενη μέρα".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ