“Καμπάνα” δώδεκα μηνών στον Ταμγκό

Η γαλλική ομοσπονδία στίβου τιμώρησε με ποινή δώδεκα μηνών τον Τέντι Ταμγκό. Δεν κινδυνεύει να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Με τιμωρία δώδεκα μηνών, οι έξι εκ των οποίων είναι με αναστολή τιμωρήθηκε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στο τριπλούν (στον κλειστό στίβο), Τέντι Ταμγκό.
Ο πολυτάλαντος, αλλά επιρρεπής στον καυγά Γάλλος αθλητής δεν κινδυνεύει να χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (σ.σ. εκτός βέβαια και αν πρωταγωνιστήσει σε νέο επεισόδιο).
Ο Ταμγκό δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον της γαλλικής ομοσπονδίας στίβου. Τον περασμένο Νοέμβριο διαπληκτίστηκε με συναθλήτρια του σε προπονητικό καμπ. Δεν έχει εξακριβωθεί το αν τη χτύπησε.
Επιπλέον ο “χάλκινος” πρωταθλητής Ευρώπης θα πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ, ενώ θα κάνει και 50 ώρες κοινωνική εργασία. Η ποινή του Ταμγκό “τρέχει” από τον Νοέμβριο και ολοκληρώνεται στις 19 Μαΐου.