ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Κακοκαιρία Ντάνιελ: Πλημμύρισε ο διάδρομος του Τεντόγλου στο κλειστό προπονητικό κέντρο του ΟΑΚΑ

Πλημμύρισε ο διάδρομος του Τεντόγλου στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ
Πλημμύρισε ο διάδρομος του Τεντόγλου στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ SPORT24

Πλημμύρισε για ακόμα μία φορά το κλειστό προπονητικό κέντρο του ΟΑΚΑ μετά την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα μας, με τον διάδρομο που προπονείται ο Μίλτος Τεντόγλου να γίνεται για ακόμα μία φορά πισίνα.

Η κακοκαιρία Ντάνιελ έχει προκαλέσει βιβλική καταστροφή χώρα μας και το κλειστό προπονητικό κέντρο του ΟΑΚΑ δεν ξέφυγε από τη δίνη των έντονων καιρικών συνθηκών. Πλημμύρισε για μια ακόμη φορά, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η προπόνηση των αθλητών.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω VIDEO το προπονητήριο έχει υποστεί ζημιές, ενώ ο διάδρομος που προπονείται ο Μίλτος Τεντόγλου για ακόμα μία φορά έγινε "πισίνα"

Ο διαγωνισμός που ολοκληρώθηκε και αφορά στην αλλαγή των ταρτάν των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ περιλαμβάνει και τη στεγανοποίηση του κλειστού προπονητηρίου, όπου προπονούνται μεταξύ άλλων τα μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου που εδρεύουν στην Αθήνα και φυσικά ο Τεντόγλου.

Ωστόσο, τα έργα δεν έχουν αρχίσει ακόμα, διότι πρέπει να ανάψει το πράσινο φως για τον μειοδότη το ελεγκτικό συνέδριο και ακολούθως να υπογράψει με την Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδοτεί το έργο.

Η ανησυχία των ανθρώπων του στίβου για την εν λόγω καθυστέρηση είναι ιδιαιτέρως αυξημένη, διότι αρχίζει η Ολυμπιακή χρονιά και οι αθλητές θα αναγκάζονται να διακόπτουν τις προπονήσεις τους σε κάθε κακοκαιρία.

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ