ΣΤΙΒΟΣ

Η σειρά του Νικολάου

INTIME SPORTS

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων συνεχίστηκε την Παρασκευή (28/1) η εκδίκαση της υπόθεσης του τροχαίου ατυχήματος του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά από διακοπή 48 ωρών συνεχίστηκε την Παρασκευή (28/1) η εκδίκαση του τροχαίου των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου το 2004.

Το κουβάρι συνεχίζει να ξετυλίγεται με την κατάθεση του γνωστού ορθοπεδικού και πρώην προέδρου της ΑΕΚ, κ.Λάκη Νικολάου.

Ο κ.Νικολάου υπερασπίστηκε τη συμπεριφορά των γιατρών του νοσοκομείου. ” Αν υπήρξε δόλος θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού και όχι στο νοσοκομείο. Ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία“, υποστήριξε ο κ.Νικολάου.

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι η εισαγωγή των δύο Ολυμπιανικών στο νοσοκομείο ΚΑΤ έγινε με σωστά κριτήρια, καθώς εμφάνιζαν ζαλάδες, κεφαλαλγίες και ενοχλήσεις στο στομάχι.

Ρωτήθηκε από τον πρόεδρο αν ένας ασθενής μπορεί να ξεγελάσει τους γιατρούς και απάντησε ” ναι μπορεί, αλλά όχι επ’αόριστον. Ένας γιατρός μπορεί να ξεγελαστεί το πολύ τις δύο πρώτες ημέρες“.

Ο κ.Νικολάου που κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ενός εκ των γιατρών του ΚΑΤ πρόσθεσε ότι αν βρισκόταν στη δική του ευχέρεια οι αθλητές δεν θα έμεναν στο νοσοκομείο πάνω από τρεις ημέρες.

Ο επόμενος μάρτυρας που κλήθηκε ήταν ο φρουρός του νοσοκομείου της Κηφισιάς που είχε βάρδια εκείνο το μοιραίο βράδυ. Κλήθηκε γιατί οι καταθέσεις που είχε δώσει παρουσίαζαν απόκλειση η μια από την άλλη. Πχ. στη μια είχε καταθέσει ότι η Κατερίνα Θάνου φορούσε φούστα και στην άλλη φόρμα.

Τέλος, ο παλιός πρωταθλητής του δεκάθλου, Πρόδρομος Κορκίζογλου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν μαζί με το δίδυμο των σπρίντερ νωρίτερα και έκαναν προπόνηση στον Άγιο Κοσμά.

Ο συνήγορος των δύο Ολυμπιονικών, Μιχάλης Δημητρακόπουλος υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο να κληθούν για να καταθέσουν οι δύο ιατροδικαστές που εξέτασαν διεξοδικά τον ιατρικό φάκελο των δύο πρωταθλητών. Το αίτημα του συνήγορου υπεράσπισης έγινε δεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ