ΣΤΙΒΟΣ

Η Ολυμπιονίκης Κέλι Χολμς αποκάλυψε πως είναι γκέι μετά από 34 χρόνια

Η Κέλι Χολμς στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.
Η Κέλι Χολμς στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. 2004 AP PHOTO/BEN CURTIS

Στην αποκάλυψη ότι είναι γκέι προχώρησε η βρετανή ολυμπιονίκης Κέλι Χολμς, έπειτα από 34 χρόνια που το κρατούσε μυστικό. "Μπορώ επιτέλους να αναπνεύσω" έγραψε.

"Ξεφορτώθηκα αυτόν τον φόβο" ήταν τα λόγια της Κέλι Χολμς, όταν αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως είναι γκέι.

Σε συνέντευξή της στην Sunday Mirror, η 52χρονη ολυμπιονίκης είπε ότι είναι και νευρική και ενθουσιασμένη που κάνει το coming out της.

"Έπρεπε να το κάνω αυτό τώρα, για μένα. Ήταν δική μου απόφαση. Είμαι νευρική που θα το πω. Νιώθω ότι θα εκραγώ από ενθουσιασμό", είπε και συνέχισε: "Μερικές φορές κλαίω με ανακούφιση. Τη στιγμή που βγαίνει αυτό, ουσιαστικά απαλλάσσομαι από αυτόν τον φόβο."

Η Χολμς έγινε μόλις η τρίτη γυναίκα στην ιστορία και η πρώτη Βρετανίδα μετά την Άλμπερτ Χιλ 84 χρόνια νωρίτερα, που κέρδισε το Ολυμπιακό διπλό των 800 και 1500 μέτρων στους αγώνες της Αθήνας το 2004.

Έχει κατακτήσει επτά χρυσά, οκτώ ασημένια και τέσσερα χάλκινα ολυμπιακά, κοινοπολιτειακά και ευρωπαϊκά μετάλλια σε όλη την αθλητική της καριέρα.

Μοιράστηκε τα νέα κατά τη διάρκεια του μήνα του Pride, που φέτος θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την πρώτη πορεία Pride στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γράφοντας στο Instagram καθώς η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, η Χολμς είπε: "Μπορώ επιτέλους να αναπνεύσω. Ναι, έχω παγώσει που το έβαλα από μέσα μου - δεν έχετε ιδέα. Αυτό το ταξίδι ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής. Το να ζεις με κάθε είδους φόβο είναι εξουθενωτικό" αναφέρει σε άλλο σημείο.

Αρκετοί διάσημοι δημοσίευσαν υποστηρικτικά σχόλια, όπως ο κωμικός Alan Carr, ο επαγγελματίας χορευτής Oti Mabuse, ο μουσικός παραγωγός Naughty Boy και η drag queen Baga Chipz.

Η Χολμς είπε ότι είχε γυρίσει επίσης ένα ντοκιμαντέρ για το ITV για να βοηθήσει τους ανθρώπους να "ζήσουν την αυθεντική τους ζωή" - που θα προβληθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

ΠΗΓΗ: NEWS247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ