ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο SPORT24: "Δεν μου πάει ο κλειστός στίβος, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα τώρα από τα αθλητικά"

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο SPORT24: "Δεν μου πάει ο κλειστός στίβος, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα τώρα από τα αθλητικά"
24MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατετάγη 4η στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Κωνσταντινούπολης και έπειτα από τον αγώνα της μίλησε στο SPORT24 και τόνισε ότι ο κλειστός δεν της πάει, ενώ έδωσε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου, Κατερίνα Στεφανίδη, αρχικά τόνισε ότι δεν αισθάνθηκε πολύ καλά και ότι είχε την εντύπωση ότι της μύρισε καπνός τσιγάρου στο γήπεδο.

"Επειδή είμαστε μόνο λίγες μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, καλύτερα να μην πούμε τόσο για τα αθλητικά... Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων" ανέφερε στην πρώτη της τοποθέτηση, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σχετικά με τον αγώνα της τόνισε: “Στον αγώνα αισθάνθηκα καλά. Στη δεύτερη προσπάθεια στα 4,70 μ. δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου ότι πέρασε τον πήχη και τελικά τον έριξα. Και τα δύο στα 4,70 μ. ήταν καλά".

Στη συνέχεια σε ερώτηση του SPORT24 αναφέρθηκε στην αλλαγή των κονταριών: "Είχα βέβαια μια ανασφάλεια επειδή σε αυτό το ύψος άλλαξα κοντάρια. Φοβήθηκα λίγο ότι πήγε από το 4,60 στο 4,70 ο πήχης. Αυτό το φοβήθηκα λίγο. Ήταν λίγο απότομο. Στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν 4,60μ, 4,65μ, 4,70μ.”.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήθελε να χρησιμοποιήσει τον κλειστό στίβο, ως ένα πέρασμα προσαρμογής πάνω στην αλλαγή που κάνει στα κοντάρια της και πρόσθεσε ότι άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα εδώ στην Κωνσταντινούπολη:

Πάντως, την προσαρμογή στα κοντάρια που ήθελα να πετύχω τη βλέπω πρώτη φορά εδώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Γενικά δεν μου έχει πάει ο κλειστός στίβος, όπως και στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα τώρα από τα αθλητικά”.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ