ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η ασύλληπτη ατάκα του Τεντόγλου προς την ελληνική κερκίδα: "Αλητεία;"

Η ασύλληπτη ατάκα του Τεντόγλου προς την ελληνική κερκίδα: "Αλητεία;"

Ο Μίλτος Τεντόγλου είπε ασύλληπτη ατάκα προς την ελληνική κερκίδα, μόλις έκανε το χρυσό άλμα στα 8,41 στον τελικό του μήκους.

Την στιγμή που ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε στα 8,41 και εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ελληνική κερκίδα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο ξεσηκώθηκε. Ο Γιώργος Πομάσκι (προπονητής), ο Σπύρος Καπράλος (πρόεδρος της ΕΟΕ), ο Εμμανουήλ Καραλής (επί κοντώ) και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής που παρακολουθούσαν τον τελικό ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Όσο για τον Μίλτο Τεντόγλου; Πήγε προς το μέρος τους, πήρε την ελληνική σημαία και είπε: "Αλητεία;". Δείχνοντας πως έζησε με τον δικό του τρόπο το συγκλονιστικό φινάλε του τελικού του μήκους.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1'03''

Ξαναδείτε το χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ