ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο SPORT24: “Τα μετάλλια που κατέκτησα και οι τιμητικές πλακέτες είναι πιο βαριά από 'μένα”

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στο SPORT24 μετά την απονομή του βραβείου της καλύτερης αθλήτριας της Ελλάδας για το 2022. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην αναφέρθηκε στα... ασήκωτα μετάλλια και έπαθλά της.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ζυγίζει 50 κιλά. Αυτό είναι το σωματικό της βάρος, διότι το ψυχικό μετριέται σε τόνους υπομονής και επιμονής. Τα μετάλλια της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην και κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας για το 2022 ζυγίζουν επίσης πολλά κιλά.

“Είναι σίγουρα πιο βαριά από 'μένα τα μετάλλια που κατέκτησα φέτος μαζί με τις τιμητικές πλακέτες. Όλα, όλα! Αν τα βάλεις όλα μαζί σίγουρα”, είπε γελώντας στο SPORT24, κρατώντας στο χέρι της το βραβείο με το οποίο την τίμησε ο ΠΣΑΤ.

“Αυτό το έπαθλο είναι πάρα πολύ ξεχωριστό για 'μένα. Είναι πολύ τιμητικό να αναγνωρίζουν τη δουλειά και την προσπάθειά μας οι δημοσιογράφοι. Αυτοί μας προωθούν και μάς βοηθούν να έχουμε περισσότερους ανθρώπους δίπλα μας και στηρίγματα”, πρόσθεσε η αθλήτρια από την Καρδίτσα.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το βραβείο που κέρδισε TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η πρωταθλήτριά μας σχολίασε ακόμα ότι ούτε ως μικρό κορίτσι δεν είχε φανταστεί τη μαγική χρονιά που έζησε φέτος με τα δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, στο Μόναχο.

“Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί μια χρονιά σαν αυτή. Ούτε όταν ήμουν μικρή στα πρώτα βήματά μου. Ήταν μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη για 'μένα όσα έζησα. Γέμισα από αυτή τη χρονιά που κατάφερα να πετύχω πάρα πολλούς στόχους, πολλά μετάλλια τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Είμαι όλη συναισθήματα. Ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά.

Δεν έχω φτιάξει ακόμα κάποια τροπαιοθήκη για τα μετάλλια που κατέκτησα και τα έπαθλα. Φαντάζομαι ότι θα έρθουν κι άλλα και ότι θα έχουμε και συνέχεια. Θα τα βάλω όλα στη σειρά, αναδρομικά. Όπως ήρθαν, χρόνο με το χρόνο”.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ