ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Φιλιππίδης: "Αφήνω σε άλλους το μετάλλιο, το δικό μου έρχεται σε 2 μήνες"

Ο Κώστας Φιλιππίδης στη διάρκεια του προκριματικού του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Κώστας Φιλιππίδης στη διάρκεια του προκριματικού του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες AP PHOTO/KYUSUNG GONG

Ο Κώστας Φιλιππίδης έμεινε εκτός τελικού στο άλμα επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά ο αποκλεισμός δεν τον επηρέασε και υπήρχε λόγος.

Σε δύο μήνες ο Κώστας Φιλιππίδης θα γίνει πατέρας και αυτό από μόνο του τού αρκούσε ως γεγονός για να μην νιώσει απογοητευμένος από την αρνητική τροπή που πήρε ο προκριματικός του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακού Αγώνες. Ο 34χρονος άλτης πέρασε τα 5.50μ, αλλά δεν βρήκε το ύψος που θα του χάριζε άλλη μία μεγάλη πρόκριση και έμεινε εκτός συνέχειας στο Τόκιο.

Παρόλα αυτά εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος και μετά τον αποκλεισμό του ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας στο μυαλό του πως λίαν συντόμως θα βιώσει μια εντελώς νέα εμπειρία, διαφορετική από τις άλλες: "Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως θέλαμε. Η προετοιμία πήγε ανάποδα, αλλά το σημαντικό ήταν πως ήμασταν εδώ. Αφήνω αυτό το μετάλλιο για άλλους. Για μένα, έρχεται ένα άλλο μετάλλιο, το καλύτερο, καθώς περιμένω να γεννήσει η γυναίκα μου και αυτό είναι το σημαντικό".

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Κώστα Φιλιππίδη:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ