ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ευρωπαϊκό στίβου: Εκτός τελικού στο ύψος ο Μέρλος

Ευρωπαϊκό στίβου: Εκτός τελικού στο ύψος ο Μέρλος
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Μέρλος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ύψους καταλαμβάνοντας την 14η θέση στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Καλή παρουσία είχε ο Αντώνης Μέρλος στον προκριματικό του ύψους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Μόναχο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε μία ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 2,21 όπου ολοκληρώθηκε ο προκριματικός.

Ο 23χρονος πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη τα 2.12 και τα 2.17, όμως στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 2,21 και έτσι η παρουσία του στο Μόναχο ολοκληρώθηκε εκεί.

“Ήταν ωραία εμπειρία είχε πολύ κόσμο, ο οποίος ήταν πολύ υποστηρικτικός. Στο 2,21 μ. αγχώθηκα λίγο, καθώς ήξερα πως αν το υπερβώ θα προκρινόμουν στον τελικό. Ήμουν αρκετά καλά σήμερα και είχα πολύ καλές προσπάθειες και στα δοκιμαστικά, αγχώθηκα όμως γιατί κατάλαβα ότι εκεί παίζεται η πρόκριση και έσφιξα με αποτέλεσμα να χάσω την προσπάθεια.

Το 2,21 μ. είναι ένα ύψος που έκανα πολλές φορές φέτος, θεωρώ πως εγκεφαλικά έχασα αυτό το ύψος και όχι σωματικά. Κρατάω για τη συνέχεια όλη την εμπειρία, αλλά όχι το άγχος”, είπε ο αθλητής.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ