ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στα ημιτελικά στα 200μ. Εμμανουηλίδου και Σπανουδάκη – Εκτός η Τσουκαλά

INTIME

Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Ραφαέλλα Σπανουδάκη-Χατζηρήγα έκαναν season best και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά στα 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Εκτός συνέχειας έμεινε η Δήμητρα Τσουκαλά.

Τα προκριματικά των 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου είχαν έντονο ελληνικό ενδιαφέρον με τις Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Ραφαέλλα Σπανουδάκη-Χατζηρήγα να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκτός συνέχειας έμεινε η Δήμητρα Τσουκαλά.

Μάλιστα, και οι δύο αθλήτριες σημείωσαν την καλύτερη επίδοσή τους για φέτος και το 23.15 της Εμμανουηλίδου είναι ο τρίτος καλύτερος χρόνος γεγονός που θα της δώσει καλύτερη σειρά και καλύτερο διάδρομο στα ημιτελικά.

Η Σπανουδάκη με το 23.27 πέρασε ως 11η, ενώ η Τσουκαλά με το 23.77 κατετάγη 21η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ