ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Εμμανουήλ Καραλής: Πρεμιέρα στο Diamond League της Ντόχα

2022 (  / EUROKINISSI)
2022 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τις δυνάμεις του στον πρώτο αγώνα της σειράς Diamond League θα δοκιμάσει ο Εμμανουήλ Καραλής στην Ντόχα την Παρασκευή. Απέναντί του όλα τα μεγάλα ονόματα του επί κοντώ.

Οι αγώνες της σειράς Diamond League επιστρέφουν την Παρασκευή (13/5) και μαζί τους επιστρέφει η δράση του ανοιχτού στίβου σε όλο τον πλανήτη. Οι 13 στάσεις, καθώς ακυρώθηκαν για φέτος οι αγώνες της Κίνας και στη θέση τους μπήκε ο αγώνας στο Χόρζοφ, θα καθηλώσουν ξανά τους φίλους του στίβου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει όπως κάθε χρόνο στην Ντόχα του Κατάρ και παρότι ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον πρώτο αγώνα της σειράς. Ο Έλληνας αθλητής έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του χειμώνα και θέλει να δώσει συνέχεια τις καλές παρουσίες της χειμερινής περιόδου, όταν ξεπέρασε δύο φορές τα 5,81 μ. και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ.

Ο 23χρονος θα έχει την ευκαιρία να κάνει από νωρίς έναν δυνατό αγώνα, αφού το παρών στη διοργάνωση θα δώσουν οι κορυφαίοι του αγωνίσματος (Ντουπλάντις, Λαβιλενί, Νίλσεν, Λίσεκ). Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη έκανε τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου πέρασε τα 5,30 μ. σε έναν προπονητικού χαρακτήρα αγώνα.

Το Diamond League της Ντόχα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 στις 19.00. Ο αγώνας του επί κοντώ είναι προγραμματισμένος ν' αρχίσει στις 18.00.

Πηγή: segas.gr

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ