ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Εμμανουήλ Καραλής: Ο άνθρωπος πίσω από τη μεγάλη άνοδό του και η πρόσκληση του θρυλικού Πετρόφ

Εμμανουήλ Καραλής: Ο άνθρωπος πίσω από τη μεγάλη άνοδό του και η πρόσκληση του θρυλικού Πετρόφ

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει μπει για τα καλά στις υψηλές πτήσεις και ο Παναγιώτης Συμεωνίδης είναι ο άνθρωπος που οφείλεται για αυτό σύμφωνα και με τον θρυλικό Βιτάλι Πετρόφ.

Το ταλέντο του Εμμανουήλ Καραλή ήταν γνωστό εδώ και χρόνια. Οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω, ωστόσο ο Μανόλο δείχνει ότι πλέον είναι καλά και συνεχώς καλύπτει το χαμένο έδαφος βάζοντας διαρκώς νέους στόχους.

Ο άνθρωπος ο οποίος εδώ και περίπου δύο χρόνια ανέλαβε την αποστολή να επαναφέρει τον 22χρονο στο δρόμο των επιτυχιών ήταν ο Παναγιώτης Συμεωνίδης. Ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία στο χώρο, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνδέσει το όνομά του με αθλητές και αθλήτριες όπως η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η δεύτερη συνεργασία του Παναγιώτη Συμεωνίδη με τον Εμμανουήλ Καραλή δείχνει ότι αποδίδει καρπούς με τους δυο τους να έχουν εξαιρετικές σχέσεις όπως παραδέχτηκε και εκείνος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24.

"Γύρισε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης. Τώρα, δέσαμε ψυχικά ακόμη πιο πολύ. Είμαστε ξανά μαζί 1,5 χρόνο. Είναι σχέση αθλητή – παππού! Επειδή, είναι μεγάλος τον λέω "παππού" είχε αναφέρει τότε.

Η παραδοχή και η πρόσκληση του θρυλικού Πετρόφ

Το έργο του έμπειρου κόουτς παραδέχεται ακόμα ένας άνθρωπος ο οποίος αποτελεί τον μέντορα του Μανόλο. Φυσικά, αναφερόμαστε στον θρυλικό Πετρόφ.

Ο προπονητής θρύλος του επί κοντώ έβγαλε το καπέλο στον Παναγιώτη Συμεωνίδη για την εξέλιξη που έχει πλέον ο Καραλής και κυρίως για την επιστημονική αλλά και ψυχολογική υποστήριξή του.

Μάλιστα, ο κ. Πετρόφ κάλεσε για μία ακόμα φορά τον Εμμανουήλ Καραλή και τον προπονητή του να προπονηθούν μαζί με με τους αθλητές του ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Αν μη τι άλλο το μέλλον δείχνει να είναι εξαιρετικό για τον 22χρονο επικοντιστή ο οποίος δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα.

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ