ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Εμμανουήλ Καραλής: Με Diamond League και προετοιμασία στο εξωτερικό το πρόγραμμα

Εμμανουήλ Καραλής: Με Diamond League και προετοιμασία στο εξωτερικό το πρόγραμμα
Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το πέρασμά του στα 5,85μ., που συνιστά την κορυφαία φετινή του επίδοση EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμμανουήλ Καραλής αρχίζει τη θερινή προετοιμασία του, έχοντας στο πρόγραμμα πλέον και συμμετοχές σε Diamond League.

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενόψει των αγώνων της θερινής περιόδου θέτοντας από νωρίς υψηλούς στόχους.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ θα εξαργυρώσει τους επόμενους μήνες την πολύ καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκόβης όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς έχει δεχθεί ήδη πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε κορυφαία μίτινγκ.

Οι διοργανώσεις Diamond League θα βρεθούν ψηλά στο πρόγραμμά του, μαζί με τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος. Ο αθλητής θα κάνει τον πρώτο αγώνα στην Πολωνία τον Μάιο και θα συνεχίσει στο Ντεσάου στις 24 του ίδιου μήνα.

Η πρώτη παρουσία σε διοργάνωση Diamond League θα γίνει στις 30 Μαΐου στο Όσλο, ενώ στις 2 Ιουνίου θα βρεθεί στη Στοκχόλμη.

Πρώτος μεγάλος στόχος του αθλητή είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης (7-12/6), όπου θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η προετοιμασία του Καραλή για τη θερινή περίοδο θα ξεκινήσει το Σάββατο (30/3) στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Μόντε Γκάρντο, όπου θα βρεθεί μαζί με το γκρουπ του προπονητή του Μαρτσίν Σκεπάνσκι.

Ο 24χρονος πρωταθλητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 17 Απριλίου και στις 28 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψει στη Φόρμια μέχρι τις 12 Μαΐου.

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ