“Διαζύγιο” μεταξύ Τζέρεμι Γουόρινερ και Κλάιντ Χαρτ με αιτία το οικονομικό

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στις Ηνωμένες Πολιτείες το "διαζύγιο" μεταξύ του Τζέρεμι Γουόρινερ και του πρώην πλέον προπονητή του, Κλάιντ Χαρτ με αιτία τη... διάσταση στο οικονομικό
Η “πέτρα του σκανδάλου”, ο μάνατζερ του Γουόρινερ και πρώην “μαθητής” του Χαρτ, Μάικλ Τζόνσον, τόνισε ότι δεν φέρει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.
“Γνωρίζω ότι ο Κλάιντ είναι απογοητευμένος, αλλά αποδέχθηκε την κατάσταση. Ο Τζέρεμι σίγουρα θα προτιμούσε να έχει ακόμη προπονητή τον Κλάιντ, αλλά δεν τα βρήκαν. Κανείς εκ των δύο δεν μου ζήτησε να μεσολαβήσω, γιατί γνώριζαν ότι θα βρισκόμουν σε δύσκολη θέση”, δήλωσε ο Τζόνσον.
Ο Γουόρινερ προπονείται πλέον με τον Μάικλ Φορντ. Ο Τζόνσον συνεχίζει να τον εκπροσωπεί και ξεκαθάρισε αναφερόμενος στα 400 μέτρα:
“Νομίζω ότι ο Τζέρεμι θα θριαμβεύσει στο Πεκίνο. Οσο αφορά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ, όμως διαθέτει το ταλέντο για να το κάνει κάποια στιγμή δικό του”.