ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Diamond League: Πρώτος ο Τεντόγλου στο μήκος, τρίτη η Στεφανίδη στο επι κοντώ

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο ευρωπαίκό πρωτάθλημα στίβου στο Τορούν το 2021.
Ο Μίλτος Τεντόγλου στο ευρωπαίκό πρωτάθλημα στίβου στο Τορούν EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο μεγάλος νικητής στο μήκος στο Diamond League της Μονακό, με επίδοση 8.24 μέτρα. Τρίτη η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 4.80 μέτρα στην πρώτη της προσπάθεια

Την πρώτη θέση στο μήκος στο Diamond League του Μονακό κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24 μέτρα. Ο Έλληνας πρωταθλητής, νωρίτερα πέτυχε άλματα στα 8,06 μ., 8,21μ., άκυρο, 8,15 μ. και 7,18 μ. σε μία μη ολοκληρωμένη προσπάθεια, ενώ έδειξε ότι είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Γκέιλ (Τζαμάικα) ήταν δεύτερος με 8,29 μ., αλλά άκυρο στο τελευταίο άλμα, από όπου βγαίνει η κατάταξη και ο Μόντλερ τρίτος με 8,27 μ., επίσης με άκυρη στην έκτη και καθοριστική προσπάθεια.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση 4.80 μέτρα, στην πρώτη της προσπάθεια. Η "χρυσή" ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο, δοκίμασε να υπερβεί τα 4.90 για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα το 2019, δίχως όμως επιτυχία.

Νικήτρια στον σημερινό αγώνα ήταν η Κέιτ Ναζότ με 4,90 μ. και χαμένες προσπάθειες στη συνέχεια στα 4,96 μ., ενώ δεύτερη ήταν η Αντζέλικα Σιντόροβα με 4,80 μέτρα.

Η Βούλα Παπαχρήστου προσγειώθηκε στα 14.25 μέτρα και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να καταταγεί στην πρώτη τριάδα. Νικήτρια του αγώνα με 14,75 μ. ήταν η Ρίκετς (Τζαμάικα), παρότι την καλύτερη επίδοση του αγώνα με 15,12μ. πέτυχε η Ρόχας.

TAGS ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ