ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Απολαυστική Πεσιρίδου: "Που το βάζουν το ξύλινο εμπόδιο σε ευρωπαϊκό"

Απολαυστική Πεσιρίδου: "Που το βάζουν το ξύλινο εμπόδιο σε ευρωπαϊκό"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ήταν απολαυστική κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, επεσήμανε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη για τη χρονιά της, ενώ αναφέρθηκε και στα ξύλινα εμπόδια που έβαλαν οι διοργανωτές.

Η προσπάθεια της Ελισάβετ Πεσιρίδου ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της προσπάθειάς της στα 100μ με εμπόδια επεσήμανε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη για τη χρονιά της παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Αρχικά, μιλώντας για την κούρσα τόνισε: "Βρήκα ένα εμπόδιο κάπου στη μέση. Δεν έχασα τρελά το ρυθμό μου, αλλά εκείνη τη στιγμή βγήκα λίγο από την κούρσα. Παρ' όλα αυτά είμαι ευχαριστημένη. Δεν περίμενα να κάνω αυτό το χρόνο. Μέσα μου ένιωσα ότι με πέρασαν απότομα, αλλά όλα μια χαρά".

Σε ερώτηση για τους χρόνους της σειράς της είπε: "Ήταν η καλύτερη κούρσα. Το ήξερα ότι ήμουν στην καλύτερη σειρά. Από χθες ένιωθα ότι είμαι σε καλή κατάσταση και πίστευα ότι θα γράψω εύκολα κάτω από 13.10 και θα το έκανα αν δεν είχα σκοτωθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί τα εμπόδιά τους είναι ξύλινα. Που το βάζεις το ξύλινο εμπόδιο σε ευρωπαϊκό αφού χτυπάμε. Για αυτό είναι τα εμπόδια κάποιες χτυπάνε, κάποιες τα περνάνε"

Τέλος για το εάν είναι ικανοποιημένη δήλωσε: "Μετά από αυτά που έχω περάσει όχι απλά είμαι ευχαριστημένη, όχι απλά βρέθηκα σε εξαιρετική κατάσταση. Έχασα μπόλικη προπόνηση, αλλά εκτίμησα τη ζωή. Οπότε το απολαμβάνω. Είτε έτρεχα 13, είτε 14.20 εγώ το απόλαυσα και νομίζω ότι το έδειξα".

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ