ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αλίσα Σμιντ: Η αποκάλυψη για το μισθό της στο στίβο, ζει από τα social media

Η δρομέας Αλίσα Σμιντ προκαλεί τον Χάλαντ σε αγώνα τρεξίματος δηλώνοντας πως είναι πάντα έτοιμη
Η δρομέας Αλίσα Σμιντ προκαλεί τον Χάλαντ σε αγώνα τρεξίματος δηλώνοντας πως είναι πάντα έτοιμη PRINT SREEN

Η Γερμανίδα δρομέας των 400 μέτρων, Αλίσα Σμιντ, προέβη σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα χρήματα που βγάζουν οι αθλητές του στίβου και το γεγονός ότι βγάζει τα προς το ζην από τους λογαριασμούς της στα social media.

Η Γερμανίδα δρομέας των 400 μέτρων Αλίσα Σμιντ τοποθετήθηκε για τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι αθλητές του στίβου, αναφορικά με τα οικονομικά.

Το ποσό που δέχονται οι αθλητές κάθε μήνα δε φτάνει για να ζήσουν, ενώ για να συμμετάσχουν στους αγώνες πρέπει να δίνουν έξτρα δικά τους χρήματα για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς δεν καλύπτονται πάντοτε.

Στη συνέχεια δήλωσε πως είναι ευγνώμων για το γεγονός ότι βγάζει ένα σημαντικό ποσό από τους λογαριασμούς της στα social media και έτσι γλυτώνει από τη δεύτερη δουλειά που θα χρειαζόταν να βρει σε αντίθετη περίπτωση.

"Πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους Γερμανούς αθλητές στίβου να ζήσουν από τον αθλητισμό. Αν είμαστε στην εθνική ομάδα λαμβάνουμε μόνο 700 ευρώ τον μήνα, ένα ποσό που δεν αρκεί για να ζήσεις. Συχνά πληρώνουμε από την τσέπη μας επειδή έχουμε έξοδα μετακίνησης και ξενοδοχείου που δεν καλύπτονται πάντα.

Είμαι ευγνώμων που κερδίζω τα χρήματά μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορώ να γλυτώσω άλλη μια δουλειά μερικής απασχόλησης"

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ